вівторок, 29 травня 2012 р.

"Як пройти до бібліотеки"- екскурсія









У нас сьогодні бібліотусовка









Свято Букваря!

Сьогодні незвичайне свято
–Таке в житті буває раз:
З Буквариком зібравсь прощатись
Веселий, дружній перший клас!


У відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів відбулося свято "Прощавай, Букварику! ", учасниками якого були учні 1 – А класу ЗШ І-ІІІ ст. №1, а також учні початкових класів.

На заході звучали пісні та вірші про школу й букварик. Завітав до маленьких школяриків дід Буквоїд. Особисто привітати їх зі святом прийшов Букварик.

Продовжили свято підручники: Читанка, Рідна мова, Математика, які надалі будуть навчати дітей.

Сподобалися дітям також цікаві загадки, вікторини, дотепні ігри й конкурси, які підготували для них бібліотекарі.

На завершення бібліотекарі Ніцак В. П. та Березенкова Л. В. провели коментований огляд книг «Тобі, першокласнику». На виставці були представлені вірші, казки, книги про тварин, рослин, енциклопедії. Після огляду було роздано читацькі формуляри і відбулося посвячення їх в читачі.


суботу, 5 травня 2012 р.

Вітаємо переможців Всеукраїнського пісенного конкурсу Зорепад 2012 в м. Києві!!!!



Переможці Всеукраїнського пісенного конкурсу Зорепад-2012

Вокальний ансамбль «Домісолька» повернувся з перемогою  з м. Києва з Всеукраїнського пісенного конкурсу Зорепад-2012, де вони вибороли найвищу нагороду – Гран – прі конкурсу.
Жодного свята не проходить у нашій бібліотеці без участі цього чудового колективу .Тож вітаємо їх з перемогою!!!!
 Солісти ансамблю «Домісолька» - Штогріна Аня, Борисенко Даша, Дідик Катя, Подунай Анюта нагородженні дипломами лауреата ІІ премії ,кожен в своїй віковій категорії.
Наймолодший соліст ансамблю Овчарук Богдан вразив журі своїми вокальними даними та нагороджений дипломом лауреата І премії.
Керівник ансамблю Сліденко В. І. нагородженна дипломом конкурсу за сумлінну працю та розвиток творчих здібностей у дітей.
Вітаємо всіх з перемогою!!!!!