суботу, 4 листопада 2017 р.

«Мандри до козацьких скарбів»

Патріотичному вихованню в нашій бібліотеці приділяється особлива  увага.Патріотичне виховання - це формування патріотичних почуттів, виховання готовності до захисту Батьківщини, воно покликано спонукати до фізичного вдосконалення, вивчення бойових традицій українського народу.  

  Саме тому бібліотекарі районної бібліотеки для дітей постійно проводять різнопланові заходи  патріотичного спрямування: інтелектуально-патріотичні конкурси , патріотичні уроки, козацькі забави, виставки-інсталяції, перегляди літератури , зустрічі з волонтерами та ветеранами АТО. 







На урок юного  патріота, який підготували бібліотекарі нашої бібліотеки завітали учні 1А класу ЗШ №1 1-3 ст. з класними керівниками Покиньчереда Т.М. та Орел І.Л.
 Бібліотекар Ніцак В.П. розповіла діткам про козаків, про їх звичаї, обряди, побут.
 Гості свята завзято обговорювали січові порядки, відповідали на запитання вікторини «Ой, Січ-мати» та розгадували загадки на кмітливість
До уваги дітей було представлено відео «Історія українського козацтва» та книжкові виставки: «Де козак, там і слава!» і  «Свята мати – Покрівонько».

Немає коментарів:

Дописати коментар