вівторок, 20 червня 2017 р.

Великий дар - творити для дітей



Сьогодні до нас завітали дітки старшої групи дитячого садочка "Оленка" разом зі своєю вихователькою Барабаш Н. Г. Темою нашої зустрічі було знайомство з поетами Тульчина.






Тому  наша місцева поетеса Алла Гавришко з задоволенням поспілкувалася з дітками, адже саме колись на написання дитячих віршиків надихнув її маленький онук. Він був і першим слухачем, і критиком водночас.Бібліотекар Штогріна Л.Г. представила всім присутнім Аллу Генадівну, розповіла про її таланти, а саме : малювання, захоплення компьютерною графікою, пошиттям виробів із шкіри, та розведенням квітів та різних єкзотичних дерев та кущів.








Алла Генадівна познайомила діток зі своїми новими посібниками по правилах дорожнього руху для діток, з цікавою абеткою, та книжечкою про професії. Вона читала їм віршики  про пожежника, про лікаря та стюардесу, про жабенятко та інші. На згадку про нашу зустріч Алла Гавришко подарувала виховательці Надії Генадівні підбірку своїх книжок.









\
Дітки в свою чергу теж підготувалися, та гарно попрацювали над створенням своєї власної книжечки "Наша книжка про тварин." Працювали всі разом, одні малювали ілюстрації, інші клеїли, та підбирали віршики. Книжечка вийшла на славу. Цю книжечку вони подарували бібліотеці. На завершення  дітки разом і з дорослими танцювали під гарну пісеньку "Про бджілку". Бібліотекарі підготували перегляд літератури "Великий дар - творити для дітей".

Немає коментарів:

Дописати коментар