середу, 7 червня 2017 р.

Відкрий для себе Європу.




Цікаві факти про Євросоюз


Європейський Союз представляє 28 країн, які об'єдналися на основі спільних людських і демократичних цінностей для досягнення стабільності, миру та процвітання. На території ЄС проживає більше 470 мільйонів громадян різних національностей, вірувань та традицій. За 50 років існування ЄС перетворився на потужну і впливову силу, яка відіграє провідну роль у світовій політиці, економіці, культурі. Це єдиний економічний, соціальний та гуманітарний простір, де відмовилися від кордонів та зайвих умовностей задля вільного пересування людей, продуктів, капіталів, необмеженого обміну інформацією, культурними та науковими надбаннями. 
Саме так розпочала знайомство з Європейським союзом зав. районною бібліотекою для дітей Сорокова Л.М.  Далі більш детально зупинилася на розвитку України та шляху України до ЄС.








Штогріна Л.Г. провела гру " Впізнай країну": діти заочно подорожували країнами Європи. Відвідали Польщу, Іспанію, Швецію, Данію, Німеччину, Італію, Францію. В кожній країні учнів зустрічав казковий герой, якого вони повинні були вгадати за описом.
Дівчина - Європа розповідала про те ,що вона рада зустріти  дівчину -Україну в своєму домі, та висловила сподівання на дружбу та співпрацю. Потім дітки розглядали прапори європейських країн, а Ніцак В.П. провела огляд літератури по казках країн Європи.

Немає коментарів:

Дописати коментар