середу, 14 березня 2018 р.

Для тебе матусю рідненька віночок з барвінку сплету


Для Матусі

Мамине свято
Я зустрічаю.
Я для матусі
Віршик вивчаю.
Я подарунок мамі роблю.
Я свою маму
Дуже люблю.
                І. Кульська

    Жіноче свято… Воно приходить навесні із першим теплими днями. Мама… Це прекрасне слово, яке промовив кожен із вас першим. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. У мами найдобріші  і найласкавіші руки, вони все уміють. У мами найвірніше і найчутливіше серце – в ньому ніколи не згасає любов, доброта, ніжність. 
    Для учнів 3 – го класу школи - ліцею було проведено майстер-класи з виготовлення подаруночків для матусі  «Дарунок з дитячою душею»!♥
    Бібліотекар Штогріна Л.Г. провела майстер з виготовлення сердечок "Своє серце дарую мамі". Дітки із задоволенням клеїли сердечка та прикрашали їх мішковиною та зернятками кави. Кожне серце вийшо особливе та індивідуалье.



         

      Потім бібліотекар Мельник Ю.Л. провела ще один майстер-клас з виготовлення букета "Весняні квіти". Учні залюбки складали букет для матусі, підбираючи різні кольри. Букети вийшли чудові та яскраві.

                                

           
Діти були в захваті від подарунків. Дехто навіть вже планував як даруватиме: "Зроблю для матусі чашку кави та подарую сердечко з кавою, а потім подарую букет" ☺

   На завершення ми зробили фото на згадку зі своїми виробами!

Немає коментарів:

Дописати коментар