суботу, 22 грудня 2018 р.

Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай

   19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих церкви – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників. Миколая Чудотворця вважають найближчим до Бога святим. Він посередник між Богом і людьми.
   Микола прийняв Христа, будучи багатою людиною. Перейнявшись вченням - отримав безцінні дари Духа Святого. Виконуючи Слово Боже і проповідуючи спасіння Христове, не залишався байдужим в турботах про бідних, малозабезпечених і ближніх своїх. Творив дивовижні справи, а безкорисливість і лагідність почитав великим привілеєм. Був чудовим благодійником.
  В бібліотеці ми також відзначили це свято, запросивши діток 2-Б класу ЗШ №1 (кл. кер. Чеперната З.О.) та 4 кл. Тульчинського військово-спортивного ліцею  (кл. кер. Лісова А.С.). Лариса Білозір, голова ГО "Життя та розвиток громад" подарувала діткам театралізоване дійство "Дарунов Святого Миколая". А дитячу мрію втілив народний студентський колектив Тульчинського коледжу культури "Маленький театр" (художній керівник Любов Прилипко). Дітки розважалися, брали участь в іграх та конкурсах, а також ніхто не залишився без солодкого подаруночка від Святого Миколая. Батьки та діти щиро вдячні Ларисі Білозір за позитивний настрій, призи та солодощі.

     
 

Немає коментарів:

Дописати коментар