середу, 21 січня 2015 р.

Зима іде свята веде

«Зима іде, свята веде»- так кажуть у народі. І дійсно, ця пора року багата на веселі та яскраві свята. Тож не дивно, що її урочистості найулюбленіші. У них найвиразніше представлені духовний світ українського народу, його традиції, звичаї, обряди.

У Тульчинській районній бібліотеці для дітей проведені цікаві заходи до Новорічно-Різдвяних свят і зимових канікул. Діти багато цікавого дізналися про витоки улюблених свят, а також про звичаї та традиції українського народу, пов’язані з зимовими святами. Також маленькі розумники брали участь у вікторинах, конкурсах та веселих іграх. Діти з задоволенням читали новорічні вірші, колядували, щедрували. Хлопці засівали і віншували.

Під час заходів панувала чудесна атмосфера та гарний настрій, як у дітлахів так і у дорослих.

У період новорічних та різдвяних свят особливо хочеться, аби здійснилися бажання усіх дітей, адже саме вони найбільше вірять у дива та казку і потребують уваги дорослих.
І саме зараз, як ніколи, ця віра є надзвичайно важливою.



Тому, у нашій бібліотеці вже розпочалися і продовжуються привітання та святкові акції для дітей міста.В.П. Ніцак провела вікторину "Знавці різдвяних традицій" Березенкова Л.В. ознайомила дітей з переглядом літератури " Щедра зима святами."
Сорокова Л.М.  розповіла про звичаї та традиції святкування Нового року в інших країнах.

Бібліотекарі разом з активом читачів бібліотеки оформили Новорічно -різдвяний вернісаж і представили його в коридорі бібліотеки.






Кожного  року бібліотекарі Штогріна Л.Г. Ніцак В.П  Березенкова Л.В. нашої бібліотеки  прикрашають свої  зали оригінально та по - новому. Ось і цього року ми креативно підійшли до оформлення нашої бібліотеки.














Немає коментарів:

Дописати коментар