вівторок, 11 жовтня 2016 р.

Всесвітній день захисту тварин

      Всесвітній день тварин , або Всесвітній день захисту тварин, що відзначається у всьому світі щорічно, був заснований на Міжнародному конгресі прихильників руху на захист природи, що проходив в 1931 році у Флоренції (Італія), і покликаний звернути увагу людства на проблеми інших мешканців планети.
      Саме Дню тварин було присвячено захід «Якби тварини вміли говорити»  з членами клубу «Смайлик», учнями 2-Б класу Тульчинської  школи – гімназії № 3, кл.кер Жуковська С.М.  Бібліотекар читального залу Мельник Ю.Л. провела для дітей бесіду про тварин. В ігровій формі діти дізнавались багато цікавого про тварин, відгадували загадки, приймали участь у вікторині, розповідали про своїх домашніх улюбленців тощо. А ще бібліотекар  заготовила для дітей розмальовки тварин, які діти старанно і залюбки розмальовували.









      До дня захисту тварин в бібліотеці оформлено ілюстративну  книжкову виставку «Вухо, лапо - хвіст». Маленькі користувачі з цікавістю знайомляться з такими розділами книжкової виставки: «Цікавинки живої природи»: «Твої четверолапі друзі»; «Цікаве,дивне,незвичне»; «Цікаві факти про життя домашніх тварин».


      І на закінчення заходу діти переглянули мультфільм про лісових тварин.



Немає коментарів:

Дописати коментар