вівторок, 24 лютого 2015 р.

Україна, то є твоя земля.
Урок державності.
Немає в світі чарівнішого краю як Україна, як наша прекрасна мова та пісня. Малюючи уявою її краї володінь, побачимо в самому центрі старої матінки – Європи воскреслу державу Україну, побачимо землю, обережно обведену хвилястою ламаною лінією. І думаю, що ця хвиляста стрічка і справді з правіку вросла в нашу землю, вона кревно єднає нас з Україною, як зв’зує природа матір і дитину.
А через цю Україну славетно плине Дніпро – Славутич, мов та оспівана народом голуба стрічка в русій косі. Ми любимо тебе, Україно, твою землю, стихію Чорного моря, веселі хатки і зелені верховини Карпат, озера і бистрі ріки, мову і пісні, і людей. Ми любимо тебе, Україно…

Бібліотекар мультицентра "Смайлик" Юрківська Людмила провела урок державності з учнями Тульчинського ортопедичного санаторія. В даний час, який є дуже актуальним та потрібним.
Говорили про війну, любов до Батьківщини, передивлялися відео про Україну, АТО, Євромайдан. 
І наприкінці уроку зійшлися на тому, що Україна в нас одна, якщо не ми, то хто? І нехай зараз ми переживаємо не найкращі часи, та після дощу завжди виходить райдуга! А отже, обов'язково рано чи пізно все буде добре!

Немає коментарів:

Дописати коментар