середу, 13 квітня 2016 р.

Особливі "Читайлики" в нашій бібліотеці.



Сьогоднішній день не тільки добрий і сонячний , він ще й святковий і урочистий для  «особливих діток». Їхні обличчя просто випромінювали гарний настрій та позитивні емоції. Адже цієї зустрічі діти , які є членами Тульчинської районної громадської організації «Промінь надії» та відвідують відділення соціально-психологічної реабілітації Територіального центру чекали з нетерпінням і по-особливому готувались. 





Кожен з них уперше в своєму житті мав змогу відвідати районну бібліотеку для дітей і поринути у атмосферу книжкового життя . З самого ранку особливих гостей чекали завідуюча бібліотекою Віра Вігуржинська із своїми співробітниками , які з радістю познайомили дітей із таємничим життям книжок у «апельсиновому» будиночку.





У бібліотеці спілкування з книгою безмежне, тут панує світ казок, пригод та фантастики, світ нових знань. Сторінки книги розповідають про історію нашої держави, про життя народів різних країн, про видатних учених , спортсменів та мандрівників, про зірки на небі і далекі планети, рослини і тварини, які оточують нас… 







Пізнавальною та змістовною була подорож до країни книги. Без сумніву, всім дітям запам’ятались цікаві розповіді працівників бібліотеки про історію виникнення ляльки – мотанки , про конкурси і заходи, які проводяться для дітей та молоді нашого міста. 





Немає коментарів:

Дописати коментар