четвер, 11 серпня 2016 р.

В книг канікул не буває.

Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць.

Але, на жаль, не у кожного є реальна можливість це здійснити, тому закономірно виникають питання: як в рідному місті відпочити з користю, чим зайнятися, адже літній відпочинок дітей – це не бездумне гаяння часу та байдикування. Літнє читання - чудовий час для покращення навичок читання у дітей, тому що завдяки такій корисній звичці дитина не тільки швидше вчиться читати, але й поліпшує загальну грамотність.





Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Саме з метою допомогти дітям спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись, бібліотечними працівниками міста для дітей розроблені Програми літніх читань «Канікули з книгою».

Центральна дитяча бібліотека підготувала на період літніх канікул проект «Літо з книгою» під девізом: «Здивувати інформацією. Зачарувати книгою. Розбудити фантазію і творчість».
Бібліотекарі Ніцак В.П. , Березенкова Л.В.  працюють для своїх дітей-користувачів, пропонують цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини.

До послуг користувачів: книжкові новинки, цікаві виставки, дитячі періодичні видання, цикл дозвіллєвих масових заходів, робота гуртків та клубів за інтересами, можливість погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет. 




Немає коментарів:

Дописати коментар