вівторок, 7 лютого 2017 р.

Ой зима,зима! Веселіш пори нема!

         Вперше до бібліотеки завітали учні НВК ЗШ №3 школи – гімназії 1-А класу (вихователь Нарольська Л.О). Бібліотекар дитячої бібліотеки Березенкова Л.В. провела  для дітей екскурсію по бібліотеці.: розповіла  про призначення абонементу і читального залу, про правила користування бібліотекою, правила поводження в бібліотеці та режим роботи. Провела з дітьми  гру «А – ну відгадай»,  показувала ілюстрації з українських казок, а діти відгадували з якої це казки.


  
   Олійник Г В. провела для дітей майстер – клас «Ой зима,зима! Веселіш пори нема! Завдання було домалювати малюнок. Діти з великим задоволенням домальовували снігурів, зимову природу, ялинку, сніговика, шпаківні тощо. 
         




 Кожна нова книга в бібліотеці – це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Цікава та захоплююча література була представлена на перегляді літератури «Ще гарячі, щойно з печі»». 

А посмакувати книжковими ласощами та «делікатесами» мали змогу учні разом з зав. бібліотекою для дітей Сороковою Л.М. Більшість читачів з радістю гортали нові книги, ділились своїми враженнями і з задоволенням обрали нові книги до читання.

 

   Серйозна, захоплююча, з  картинками та красивою обкладинкою, чи смішна та сповнена неймовірних пригод, книга завжди була і буде найкращим другом, порадником і мудрецем. 

         І на закінчення працівники бібліотеки пригощали дітей запашним чаєм з липи і солодощами.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар