пʼятницю, 11 серпня 2017 р.

Бабуся читає, онуча добре сприймає.

  Літо – найкраща пора року для дітей, воно дає можливість звільнитись від уроків, вдосталь спілкуватися з друзями. Літо – пора ігор, вільного вибору занять, поповнення силами, відновлення здоров’я.

Значна кількість батьків відправляють дітей на літні канікули  до бабусь і дідусів  онуків, за якими зазвичай дуже скучають люди похилого віку - там в образу не дадуть. Домашня їжа, свіженьке молоко, овочі, фрукти, чисте повітря підуть на користь дитині. Хлопчики й дівчатка повертаються додому засмаглими і, як здається батькам, набагато дорослішими. 

Літні стежки ведуть бабусь з онуками до районної бібліотеки для дітей, щоб відлучити хоч на деякий час своє онуча від компьютера і відкрити йому безмежний світ книги.
 Валентина Миколаївна Петрова завітала до нас з онуками на виставку дитячих  оригамі "Сакура і калина - Японія та Україна", а також вони з задоволенням читали нові журнали , гралися та бешкетували.






Тетяна Павлівна Буженко прийшла з трьома онуками, щоб взяти книги по програмі, а також записати наймолодшого Артема, до бібліотеки, адже він в цьому році іде в перший клас. Діти гралися, читали та дивилися мультики. 





















Літвінова Даринка із Вінниці, читає з троьх років , особливо любить казки та вірші, а також робити різні поробки з журналів "Малятко", "Пізнайко". "Яблунька". Вона  приїзжає до бабусі на зимові і літні  канікули , і завжди з задоволенням гостює у нас в бібліотеці. В цьому році вона подарувала нашим маленьким користувачам дитячі іграшки.




Вчителька математики Панчук Галина Василівна  літом проводить багато часу  в нашій бібліотеці разом з онуками - вінничанами : дітки граються, читають журнали, дивляться мультфільми, беруть книги по програмі до дому. 







 Прохолода в стінах нашої бібліотеки а також дружнє ставлення до дітей і шанобливе до бабусь заохочує їх знову і знову приходити до нашої бібліотеки, та спонукає до читання  дітей, та гарної розмови з людьми поважного віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар