четвер, 28 вересня 2017 р.

ЇЇ душа – майстерності краса


         На протязі багатьох років   районна бібліотека для дітей співпрацює з Олійник Галиною Василівною, керівником гуртка образотворчого мистецтва.
         Ця жінка, вихователь – художник,  яка з великою любов’ю всі свої знання, уміння передає дітям, виховує у них любов до рідної природи, свого народу, національної культури та культури інших народів.  Коли заходиш в дитячу бібліотеку, то в коридорі  звертаєш увагу на постійно діючі  виставки  яскравих малюнків під назвою «Квіткова феєрія», «Збережи первоцвіт», «Писанковий рай», «Зимовий вернісаж» тощо.  




Всі ці малюнки вихованців Галини Василівни. Вихованці разом з Галиною Василівною приймають активну участь у масових заходах, які проводить бібліотека, своїми малюнками і поробками радують наших маленьких користувачів. Цілий навчальний рік, вона, як волонтер, приводила дітей до бібліотеки,  розвивала у дітей художню творчість, проводила майстер – класи до новорічних свят, до дня св. Валентина, дня Матері та ін.





         2017 рік  проголошений Президентом  України роком Японії в Україні. З цією метою бібліотечні працівники разом з Галиною Василівною оформили  постійно діючу виставку- інсталяцію  «Сакура й калина – Японія та Україна», на якій представлені малюнки, поробки, оригамі та  інші вироби дітей - гуртківців. До уваги користувачів підготовлений  коментований перегляд літератури  «Японія – країна сакури і сонця». Біля виставки постійно проводяться екскурсії для відвідувачів нашої бібліотеки. Кожен захід, який  проходить в бібліотеці завершується  чаєм та смаколиками  від Галини Василівни.






Немає коментарів:

Дописати коментар