середу, 24 жовтня 2012 р.


Виставка- презентація «Декоративне та ужиткове мистецтво.

Великий український педагог В.О.Сухомлинський сказав: «У природі не має дитини безталанної, не на що не здатної. Кожному можна дати щастя творення, кожного треба вивести в люди і дати йому творчий простір, наше основне завдання не зламати, не знеособити духовні сили дитини а розвинути, підтримати, утвердити почуття її гідності і виховати її справжнім творцем і патріотом»
З 04.10 по 22.10 2012р. на базі Тульчинської районної бібліотеки для дітей проходила виставка-презентація дитячих робіт дітей станції юних натуралістів з бісероплетіння, природних матеріалів, в’язання, вишивання.
Виставку відвідали учні  молодшого та середнього віку всіх шкіл міста, а також діти з ортопедичного санаторію. На виставці побували діти з дитячого садочка «Оленка» старша група.








Керівник гуртка Волянська Віра Юріївна познайомила дітей з роботами з бісероплетіння, розповіла про техніку оригамі, техніку в’язання крючком і вишивання. Вона сказала, що на заняттях гуртків вихованці вивчають природу рідного краю, його минуле і сьогодення, а на практичних заняттях красу природи втілюють у свої роботи, які неодноразово виставлялись на виставках, творчих звітах, злетах майстрів декоративного та ужиткового мистецтва. Всі роботи дітям сподобались, вони фотографували їх на свої мобільні телефони. На згадку про виставку діти фотографувалися з роботами, які їм найбільше сподобались.

Немає коментарів:

Дописати коментар