вівторок, 25 червня 2013 р.

«Перша вчителько, прощай!»
24 травня в актовій залі Тульчинської ЗШ №1 І-ІІІ ст. відбувся поетичний монтаж – свято «Перша вчителько, прощай!».
Гарно оформлений зал різнокольоровими кульками. Надписи «Ми випускники» і «Шкільна мозаїка» представлені на грампластинках. Стенд «Наші досягнення і захоплення», на якому представлені грамоти і медалі від 1 по 4 клас учнів - випускників 4 -Б класу.
Протягом всього року діти готувалися до цього свята.  На фоні пісень всі присутні в залі мали змогу переглянути слайди з шкільного життя учнів , починаючи з 1 по 4 клас. Ведучими свята були  Кудрицький  Денис та Дубина Катерина, учні 8 – Б класу, колишні учні  Чепернатої З.О., класного керівника 4 -Б класу. Програму гармонічно доповнювали художні номери у виконанні дітей класу. На свято завітали мами й тата, бабусі та дідусі. В подарунок для них прозвучала пісня «Батьки» у виконанні сімейного дуету Гулеватенків батька й сина . Пісню «Мама й тато» виконала  Кудрицька Даринка.
До глибини душі були розчулені від виконання першого вальсу- батьки і діти.
За щирість та доброту, за безмежну турботу про дітей подякувала  класному керівникові та адміністрації школи  від батьківського комітету мати Грималюк А.Г. Подяку у віршованій формі діти присвятили бібліотекарям Березенковій Л.В. та голові клубу «Барвінок» Ніцак В.П.
                                      Хтось любить народну пісню,
                                      А хтось може дискотеку,
                                      Ну а наш 4-Б  спішив у бібліотеку
                                      Для майбутніх українців і для українок
                                      Щиро двері відкривав дитячий клуб «Барвінок»
                                      За цей букет багато щирих подяк Валентині Павлівні Ніцак.
За багаторічну співпрацю та організацію клубу «Барвінок» бібліотекар Ніцак В.П. вручила грамоту від Тульчинської центральної та районної бібліотеки для дітей класному керівникові Чепернатій З.О.
Найбільше вразив  присутніх виступ класного керівника Чепернатої З.О., вчительки від Бога, яка доклала максимум зусиль для того, щоб захід запам’ятався на все життя. Вона щиро подякувала і вручила дипломи та медалі дітям та батькам. На згадку діти фотографувалися з першою вчителькою.













Немає коментарів:

Дописати коментар