понеділок, 30 травня 2016 р.

Казкова країна Букварика


Під такою назвою 23 травня в районній бібліотеці для дітей відбулося театралізоване свято – прощання з Буквариком.
Читальна зала районної бібліотеки для дітей гарно прикрашена кульками, стрічками, фотографіями дітей  1-В класу.


З вступним словом до дітей і батьків звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи в початкових класах Алпатова Т.Л.
Перший клас – це перша сходинка в шкільному житті, яку діти подолали власною працею разом з своїми батьками і класним керівником Бліденко О. О.
Всі діти були одягнені в святковий одяг. Був на святі головний персонаж Букварик, а також Буратіно, Мальвіна, Незнайко, Пірати, Україночка та інші казкові герої.





Свято розпочалося піснею «Мама двері відчиня». Діти розповідали про літери, які вони вивчили завдяки букварику, складали з літер слова «Школа», «Україна», «Ми за мир». Для «Букварика» діти заспівали пісню «Я веселий букварик».



На протязі свята діти розповідали вірші, відгадували загадки, які їм загадували учителі.
Бібліотекар Ніцак В.П. розповіла дітям про виникнення алфавіту і провела гру «Впізнай букву».
Коментований огляд літератури «Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає» провела бібліотекар Штогріна Л. Г. Відео та музичне оформлення свята підготувала бібліотекар Мельник Ю.Л.
Алпатова Т.Л. та класний керівник Бліденко О.О.
вручили дітям про закінчення 1-ого класу та «медалі».




Від батьківського комітету зі словами подяки виступила Літун Ірина.
І на закінчення свята зав. районною бібліотекою для дітей Сорокова Л.М. привітала дітей з закінченням 1-ого класу, набажала їм міцного здоров’я, гарного відпочинку під час літніх канікул, а також запросила батьків записати дітей до бібліотеки.





Алпатовій Т.Л.  та Бліденко О.О. від централізованої бібліотечної системи були вручені грамоти за співпрацю з районною бібліотекою для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар