середу, 23 листопада 2016 р.

МАРШ МІЛЬЙОНІВ НЕ СПИНИТЬ...

Саме під такою назвою в районній бібліотеці для дітей відбувся вечір – реквієм приурочений третій річниці революції Гідності і Свободи, який підготували учні 9-Б класу ЗШ №1 разом з класним керівником Басистою Т.А.


         З вступним словом перед присутніми виступила бібліотекар Штогріна  Л.Г. та надала слово учням. Страшні слова правди, які розповідали діти про Майдан, переплелися з моторошними кадрами на екрані, не залишивши нікого байдужим в залі. Пісня «Плине кача по Тисині», яка прозвучала, підняла всіх глядачів в залі, а фотографії Небесної Сотні, які демонструвались на екрані, викликали сльози на очах усіх присутніх.












         Запрошені на зустріч активні учасники Майдану в місті Києві  та Тульчині Угріна Л.І. та Мельник Л.М. поділилися спогадами про події тих часів, розповіли про волонтерську та громадську діяльність. 





Учасник АТО та Майдану, який нещодавно повернувся з війни Фіголь Олександр Васильович розповів про Майдан 2004 та 2013 років, на яких він був активним учасником, а після пішов добровольцем в зону АТО, де прослужив більше року. Планує трохи відпочити та знову повернутися до своїх побратимів.




         Учасники зразкового ансамблю «Домісолька» (кер. Сліденко В.І.) подарували всім присутнім пісні «Молитва про Україну та «Ми просимо миру». На завершення заходу учні 9-Б класу ЗШ №1 подарували квіти запрошеним та передали  продуктові подарунки та малюнки бійцям в зону АТО та військовий шпиталь та сфотографувалися.

















Перегляд літератури «Марш мільйонів не спинить…» підготували працівники районної бібліотеки для дітей.

Сорокова Л.М зав. районною бібліотекою для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар