пʼятницю, 31 березня 2017 р.


2017 — рік Японії в Україні


2017 рік за ініціативою Президента України оголошено роком Японії в Україні. Не викликає сумніву, що це - ще один крок на шляху до співдружності двох країн, а зближення українського та японського народів посприяє розвитку діалогу культур, таких своєрідних і цікавих
Fot
Чим здивує Україна друзів з Далекого Сходу? Оплетеною легендами й казами давньою історією, мелодійними піснями та старими іконами, щирою душею й відчайдушною звитягою, неповторним співом і веселими танцями. Не менш цікавою для наших співвітчизників виявиться далека загадкова Японія.
Саме тому  в рамках тижня дитячої та юнацької книги в дні шкільних канікул  районна бібліотека для дітей проводить різноманітні заходи : бесіди, відеоподорожі , перегляд  мультфільмів та майстер - класи.

Сьогодні бібліотекар районної бібліотеки для дітей Мельник Ю.Л. провела майстер - клас з виготовлення  японської ляльки. Діти  з ортопедичного санаторію разом з вихователем з задоволенням вирізали та клеїли деталі ляльки.  

Найкраще вийшло у хлопчиків змайструвати ляльку. Всі отримали велике задоволення від виготовлення ляльки та спілкування
 






















По закінченню бібліотекар Штогріна Л.Г. провела відеоподорож до Японії. На згадку зробили загальне фото з своїми виробами.

Немає коментарів:

Дописати коментар