вівторок, 3 квітня 2018 р.

Під українським небокраєм книгу люблять і читають.


Саме під такою назвою  в районній бібліотеці  для дітей  відбувся Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книгої.
В рамках тижня у бібліотеці оформлено виставку-запрошення «Добрий день , книжковий тиждень»,  проведено літературну годину «Письменники та поети – ювіляри – дітям», вікторину «Найкращий знавець книги», літературні забавлянки «Розмалюю я героя», літературну подорож дитячими енциклопедіями «Знання та таємниці на книжкових полицях».





Учні 2Б класу (кл.кер. Дудник С.А.) підготували свято хліба, яке провели в класі. Дітки багато цікавого  дізналися про те, як народжується хлібина, українські традиції та звичаї пов’язані з хлібом.






Екскурсія  до бібліотеки старшої групи дитячого садочку  «Оленка» (вихователі Подолян Л.О.,Смолій Н.В.) була першим знайомством з бібліотекою.
.Штогріна Л.Г. ознайомила з  відділами  бібліотеки,  розповіла про книги та книжкові виставки.





Особливе захоплення у дітей  викликали іграшки в техніці валяння, панно-балеринки ,ляльки – мотанки, вироби з сольоного тіста. Всім хотілося потримати іграшку, погратися нею.
В свою чергу дітки підготували вірші Т.Г. Шевченка . Хочеться відзначити дівчаток Пасічник Аню та Заяць Машу, які вивчили напам’ять вірші «І золотої й дорогої» та «Тече вода з під явора» і гарно артистично їх прочитали.















Закриття тижня дитячої  та юнацької  книги відбулося  у читальній залі дитячї бібліотеки були підведені підсумки  тижня та нагородженні кращі читачі бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар