середу, 14 травня 2014 р.

«Через книгу до дитячих сердець»




Бібліотеки, як завжди були своєрідним сховищем знань та інформації, сьогодні неухильно підвищують свою значимість. Саме тому, на протязі кількох років Тульчинська районна бібліотека для дітей працює над проектом «Через книгу до дитячих сердець» з дошкільними закладами міста. Працівники бібліотеки в літньо – осінній період організовують свою роботу на спортивних майданчиках, скверах та парках міста з дітками дитячих садочків. Днями бібліотеку відвідала старша група дітей  дитячого садочку «Оленка» ( вихователі Подолян Л.О. та Салій Н. В).




Бібліотекар Ніцак В.П. розповіла дітям про бібліотеку, будинок в якому живуть книги, а також ознайомила дітей з правилами поводження з книгою, режимом роботи бібліотеки.



 Продовжила зустріч у бібліотеці бібліотекар Березенкова Л.В., яка розповіла про життєвий і творчий шлях Т.Г. Шевченка, а також показала дітям картини, які намалював поет для дітей.




 Діти розповідали вірші Т. Шевченка, які вони вивчили разом з вихователем.  На згадку про зустріч у бібліотеці, діти фотографувалися біля виставки, присвяченій 200-річчю Т. Шевченка «Чарівне слово Кобзаря». На завершення, у мультицетрі «Смайлик» дітки переглянули мультфільм.



Немає коментарів:

Дописати коментар