пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Прощавай, Букварику!!!!!

Театралізоване свято «Прощавай, Букварику!»
Закінчився навчальний рік і для когось він став випускним, для когось ознаменував тільки першу сходинку шкільного життя, але не менш важливу.
                       Ось над містом тихим ранком
                      Зайнялась зоря.
                       В нашому класі славне свято
                      Свято Букваря.
         Саме такими словам, в районній бібліотеці для дітей розпочалося свято «Прощавай, Букварику!»  з учнями 1-Б класу ЗШ  № 1 І-ІІІ ст., кл. кер. Чеперната З.О. Учасники свята є членами клубу «Барвінок», створеному при районній бібліотеці для дітей.
        Перший клас – це перша сходинка в шкільному житті, яку діти подолали власною працею, разом зі своїми батьками та класним керівником. Діти дуже гарно розповідали про літери , які вони вивчили на протязі навчального року. Бібліотекар Ніцак В.П. розповіла всім присутнім про дитячу бібліотеку, яка багато років служить юним читачам, починаючи з дошкільного віку, а також провела з дітьми гру «Впізнай букву». Завітав на свято і головний гість «Букварик» зі своїми друзями: «Читанкою», «Математикою», «Українською мовою» та казковими героями у виконані  учнів 5–Б класу (колишні випускники Чепернатої  З.О.). Гостями цього свята був танцювальний колектив «Сюрприз» (кер. Соколова Н.О). Діти виконали танцювальну композицію з мультфільму «Маша і Ведмідь». Святковий настрій святу надавали пісні: «Прощавай, Букварику!», «Букварику  мій, друже»  та ін. Урочиста частина свята пройшла весело і цікаво.
На закінчення свята класний керівник  вручила дітям грамоти, дипломи Директор школи Третяк І.Г привітав дітей з закінченням першого класу   та подякував класному керівнику та бібліотечним працівникам за організацію цього гарного свята.  Бібліотекар Березенкова Л.В. зробила коментований огляд літератури  «Книжкові новини для всієї родини», а також запросила батьків разом з дітьми  відвідувати бібліотеку під час літніх канікул.  Завершилося свято фуршетним столом, де діти пили яблучний сік з печивом. Бібліотекар Л.Г.  провела екскурсію по  центральній районній бібліотеці для батьків. Радісні та веселі діти разом з батькам розходились по домівках.

                                Зав. районною бібліотекою для дітей 

                            Л.М. Сорокова.



















Немає коментарів:

Дописати коментар