четвер, 25 лютого 2016 р.

НЕБЕСНА СОТНЯ - НАЗАВЖДИ У НАШІЙ ПАМ'ЯТІ!



20 лютого 2016 року, у 2 річницю кривавих подій на Євромайдані, в районній бібліотеці  спільно з районною дитячою бібліотекою та ЗШ №1  відбувся вечір пам’яті героїв Небесної Сотні. Метою виховного заходу було вшанувати подвиг героїв, які загинули за краще життя, мирне небо, виховати патріотичну свідомість, національну гордість, розвинути бажання стати гідними громадянами України.





  На вечір памяті  запрошені учасники  Майдану, то волонтери  Мельник Л. , Угріна Л., Носківська Н., вони поділилися спогадами  про ті страшні часи. 











Поетеси  гурту "Зимова вищня" Гавришко А., Циганова Н., подарували всім присутнім свою поезію - вірші про Майдан, які були написані саме в той період і пронизані болем та сумом про загиблих на Майдані. 





В. Вігуржинський продемонстрував  документальний фільм  про сім'ю Харченків. Саме він був одним із перших хто пішов на Майдан ,а потім добровольцем в АТО. Його дружина поділилася спогадами про все що вона пережила, як підтримувала свого чоловіка, та молилася за нього та Україну.




 Учні 9А та 9Б класу  ЗЩ №1 подякували  та подарували квіти та поклали їх біля стели загиблим на Майдані.




Немає коментарів:

Дописати коментар