четвер, 7 лютого 2013 р.

Біле свято навкруги


«Біле свято навкруги»
В рамках проекту «Від селища до селища бібліовеселощі», який розпочато в минулому році відбулося бібліотурне до сільської бібліотеки – філії села Ганнопіль.
Коли температура повітря постійно нижча нуля градусів, замерзають водойми, випадає сніг, у природі настає зима. Все засинає під  білою сніговою ковдрою до весни, а в приміщенні бібліотеки завжди тепло і затишно на протязі року. І в цьому заслуга зав. філією Трач Галини Степанівни, яка постійно дбає про створення іміджу комфортної, затишної, необхідної для кожного користувача бібліотеки.
Ось і в цей день до бібліотеки завітало дуже багато дітей разом з класними керівниками. Галина Степанівна розповіла про клуб «Пізнайко» який діє при бібліотеці, ознайомила з членами клубу, з планом роботи клубу.
У виконанні дітей - членів клубу діти мали змогу прослухати вірші, пісні з мультфільму «Маша і Ведмідь» у виконанні учнів 2-го класу Асаули Ольги і Мазур Олени. Діти були у захваті від танцю, який виконала Плаксій Настя учениця 4 -го класу.










Бібліотекар районної бібліотеки для дітей Ніцак  В.П. провела з дітьми бесіду про зиму. Діти, а як би ви назвали зиму? Як ми про неї говоримо, яка вона? З такими запитаннями Валентина Павлівна звернулася до дітей. Всі діти логічно мислили і дружно відповідали на поставлені питання. Була проведена гра «Зріж цукерку»,  «Закінчіть вірш», «Спробуй влучи». На закінчення Валентина Павлівна звернула увагу дітей на постійне читання, на відвідування бібліотеки і прочитала їм прислів’я про книгу, а також запросила дітей на екскурсію до районної бібліотеки для дітей. А ще діти переглянули мультфільми які продемонстрував для них   директор районної кіномережі Плаксій Микола Андрійович.

1 коментар:

  1. Вітаємо! Блог "Тургеневские Девушки" запрошує вас взяти участь у "МЯУ-эстафете" (до Всесвітнього дня кішок). Правила - ТУТ

    ВідповістиВидалити